dimarts, de març 22, 2011

MARATÓ DE BARCELONA 2011

El passat diumenge 6 de març es va celebrar la 33a edició de la Marató de Barcelona. Per tercer any consecutiu vaig posar el meu granet de sorra com a voluntari. Era al kilòmetre 28.5, a l'alçada de la Catedral. Total uns cinquanta voluntaris i voluntaries, de la associació esportiva "CoRReDoRS.CaT."Una molt bona experiència. Un matí ple de bones sensacions. Un dia per a gaudir d'un esdeveniment únic a la ciutat.

Aquesta edició va marcar un record de participació amb més de quinze-mil corredores i corredors, esdevenint la setena prova amb més participants de tota Europa. Tots i totes rera un objectiu, acabar els 42,195 km de què es composa aquesta exigent prova atlètica.

Ara bé, hi ha una sèrie de participants els quals ens donen exemple de un coratge, ganes de tirar endavant i viure dignes de elogi i amb qui, tots nosaltres, ens hauriem de emmirallar quan, en molts moments de les nostres vides, ens enfonsem per coses importants i, tot sovint, per problemes fàcils de resoldre. Tota la meva admiració per tots ells i elles.
Quan ens queda per a aprendre!

fotos tretes de la xarxa.

Goodbay Barcelona

1 comentari:

Unquepassava ha dit...

Tenen mes mèrit els fotografiats que els que arriben al podi