divendres, de febrer 08, 2013

L'única ILP que haurà prosperat a Espanya, la dels toros

 
La Monumental de Barcelona. Dia de cursa amb quatre turistes i quatre inqualificables.

L'única ILP que haurà prosperat a Espanya, la dels toros

"Només aquesta legislatura s'haurà impedit el tràmit de la dació en pagament, la llei per a la feina estable i televisió sense fronteres"

"En trenta anys s'han presentat noranta-dues iniciatives legislatives populars al congrés espanyol. D'aquestes, onze han superat el mig milió de signatures i s'han arribat a votar en el ple. I dues més, la de la dació en pagament i la dels toros, es votaran dimarts. Només aquesta última s'haurà admès a tràmit."
 
Amb la que està caient i aquestes són la mena de preocupacions dels polítics espanyols. I, que consti, no és per raons identitàries, no. Simplement és per allò que tan els hi agrada dir de: "lo que nos une". Doncs a mi, sincerament, "me desune". Tant i tant que no és que comenci, no, és que ja estic fins al cap de munt! Vaja, fins ELS COLLONS!
 
Les curses de braus són cultura però... cultura per a ells! Pels espanyols i assimilats. No ho ha estat, no està i no estarà la meva cultura! La seva, si és com la dels toros, se la poden fotre al cul!
 
Els hi agafa urticària (per no dir quelcom més fort) cada cop que fem alguna cosa, a Catalunya, per nostre compte.

Ja veieu que de res ens hi serveix l'autonomia. Se la passen per forro dia sí i dia també. Tampoc aquesta dèria dels catalans, sobre tot de la nostre classe política, del pactisme, pedagogia, fer viable la governabilitat de l'Estat... Res, se'ns pixen a la boca i ens diuen que està plovent. I, n'hi ha que fins i tot s'ho creu. Es creu que li plou a la boca.

Si s'obre el plaça de braus serè obertament bel·ligerant contra aquesta mesure. I, segur, no seré l'únic. Ja n'hi ha prou de ajupir el cap i passar per l'adreçador.

També, com no pot ser d'una altra manera, bel·ligerant contra la nova llei del impresentable del Wert. De una puta vegada, els polítics espanyols, que es posin d'acord i facin una llei d'educació que, com a mínim, estigui en vigor cinc anys, i no com ara que, cada quatre, la canvien perquè no tenen res millor a fer. Combatiu, sobre tot, contra tota mena d'atac al català. Quina merda de falta de respecte és aquesta? I això és un país democràtic? Plural?

"Que en las aulas no ha de haber ningún libro en catalán, como tampoco se hablará ni se escribirá esta lengua, debiendo ser transmitida la doctrina de la Iglesia en castellano" -Consulta del Consejo de Castilla. 1715-

"Todos los mercaderes y comerciantes de por mayor y menor de estos mis reinos y señoríos, sean naturales o extranjeros, lleven y tengan sus libros en idioma castellano según la ley de la nueva recopilación" --Real Cédula de S.M." 1772.

"La unidad nacional la queremos absoluta, con una sola lengua, el castellano, y con una sola personalidad, la española". el dictador Franco. 1939-

Ens han explicat la història d'Espanya. La seva història. La que ells, castellans i assimilats, s'han fet a mida. Interessada i falsejada.

Això no és Espanya. És Castella!

Qui no vulgui entendre això tan fàcil de comprendre que s'ho faci mirar. Ha arribat l'hora i no podem deixar passar més temps. Ho lluitem pels nostres drets individuals i col·lectius o ens acabaren d'enfonsar. Enfonsar-nos cultural i econòmicament. Com a poble! Com a país!


Vull ser lliure! Vull una Catalunya sobirana on les catalanes i catalans siguem "culta, rica, lliure, desvetllada i feliç!"