dimarts, d’abril 26, 2011

PEP GUARDIOLA. PAÍS PETIT PERÒ... AMB UN PARELL!


Aquesta tarda, per fi, Pep Guardiola, ha respòs a Mourinho tal i com, l'impresentable aquest, es mereix. Orgullós de l'entrenador del Barça. Mai, el meu equip, ha tingut un entrenador com el Josep Guardiola i, estic casi segur, mai tindrà un altra com ell. És el que hi ha, així de bo i així de trist.

Des de la seva arribada, a l'entitat blanca, Mourinho ha estat atacant, directa i indirectament, al Barça com entitat, als integrants de l'equip i, com no, a l'entrenador. Fins avui, en Pep, ha anat aguantat les sortides de to de l'entrenador de Chamartin. Aquesta tarda, la roda de premsa del portuguès, s'ha sortit de mare atacant, directament, al Pep. Comentaris que, com no podria ser d'altra manera, ha fet contestar al Guardiola. Aquí estan comentaris i "retalls" de premsa perquè, els que encara no esteu assabentats, us podeu fer la idea dels fets.


"els catalans, com el Barça, som d'un país que ha patit moltes derrotes però sempre ens aixequem", "el meu país és tant petit que des de dalt d'un campanar sempre es pot veure el campanar veí",

També a parlat de "la Central Lechera", referint-se als mitjans de comunicació madrilenys els quals, "aborregadament", segueixen les pautes del president del Madrid, Florentino Pérez.


Avui, en Pep, a visualitzat, Mourinho, amb una tifa sobre el cap que li regalima. Li ha perdut el respecte que, com antics companys (quatre anys que van passar junts al Barça), segur que li tenia.

I ara us deixo uns videos de "Carackòvia" per a riure una estona. Molt bons!