dimarts, de gener 22, 2013

PODERIO ESPANYOL



Amb aquest "poderío", no entenc per què, les catalanes i catalans, ens volem separar d'Espanya, no trobeu?
 
"Redistribución y modernización de espacios de la quinta planta del MAEC, sede Palacio de Santa Cruz: 920.595,38 € más 165.707,17 en concepto de IVA..."
Aquesta planta deu ser la llet! I sort, encara, que només és una planta perquè, si arriba a ser tot l'edifici...
 
"ropa de cama y toallas de baño con destino a las Representaciones diplomáticas y consulares de España en el exterior: 141.600 Eur (IVA incluido)"
Seran comprats al basar xinés de "tot a un euro"? Em pregunto si, el paper de vàter, és d'una capa o multicapa. D'Elephante segur que no... "Bosque Verde"?
 
"Servicio de recogida, transporte y facturación de la valija diplomática: 1.050.000,00 € (IVA excluido)"
Que no tenen correu electrònic? Ah!, potser porten els sobres "B"...


 
i més, i més, i més.......
 
Tanta despesa i tant de "boato" i, a l'hora de la veritat, els ciutadans i ciutadanes catalan@s a l'exterior, no poden exercir el seu dret a vot per la incompetència (voluntària?!) de les seus diplomàtiques a l'exterior.
 
ah! despeses de neteja de la Delegació del Govern Espanyol a Catalunya (el palau de la virreina Llanos de Luna): 866.617,83 Euretes. Per cert, crec que la concessió és a una empresa del Florentino Pérez, CLECE, S.A. Vaja, segur, casualitat. Una anècdota.
 
Aquest "post", com us podeu imaginar, és sense ànims de "malmeter"; tan sols una petita ressenya per a què tingueu una lleugera idea d'on van a parar part dels nostres impostos... Sí, ja sé, el Rivera i la Camacho diuen, dia sí i dia també, que la culpa de la crisi, entre d'altres "menudencias", és culpa de la deriva nacionalista catalana però, ja veieu, no tot són ambaixades catalanes a l'exterior...
 
Apa, demà més... I sigueu bons perquè, si no ho sou, vindrà la "Plans de Lluna"...