dimecres, de novembre 03, 2010

MARIANO I EL CONSTITUCIONAL

Doncs sí, és així. Mariano Rajoy es va treien la careta (per a molts mai l'ha tinguda) i va demostrant el seu tarannà polític i democràtic.

Rajoy, en l'
entrevista a El País, deia que, si arriba a la presidència, sospesarà abolir els matrimonis homosexuals encara que, aquests, estiguin avalats per Tribunal Constitucional. També es va comprometre a revisar la llei de l'avortament. Naturalment, per a esquinçar-la.

Ell, que tan se li omplia la boca de Constitució quan lluitava contra l'Estatut de Catalunya, ara diu que, si arriba a ser president, es passarà la Carta Marga pel forro dels collons.

Recordem que, després de la Bíblia (o aquesta està en segona posició?), el llibre sagrat dels populars és la Constitució espanyola però, això sí, manipulant-la i interpretant-la segons, en cada moment, les seves conveniències.

Recordem que, els de la gavina (pobre ocell, lo baix que l'han fet caure) han dut, al TC, unes quantes lleis aprovades per Parlament i, últimament, també l'ajuntament de Barcelona. Moltes d'aquelles similars o iguals a les d'altres comunitats però, el que l'importa al PP no és la llei en si, sinó el redit que, aquesta estratègia, li dona a Espanya.

Un últim comentari, dirigit a la senyora Camacho: a mi, i a tota la gent que conec, no ens importa que, el president Zapatero, no assisteixi a la missa del Papa. Dels milions de catalans que se sentiren molestos, i, als quals, segons vostè, el senyor Zapatero menysprea, ens pot treure a nosaltres. De fet, no ens interessa ni la visita de Benet. No cal que s'ho agafi tan a pit, no ens agradaria (?) que li agafés un atac de feridura amb tanta tensió acumulada.

Qui merda encovona, merda desencovona


3 comentaris:

VAB ha dit...

Manipuladors, contradictoris, mentiders, aixi son els populars. No es pot fer res de bo. Potser arreglaran l'economia creant llocs de treball escombreria i venen la poca empresa publica i rentable que queda ... pero enverinaran l'opinió publica tal com van fer amb el cas Yak i Atocha. No estic d'acord amb la dita de que cada país te el govern que es mereix. No. I si fos així em declaro apàtrida ara mateix ...
La Tirana de la Lupe, sobèrbia !!

Manel ha dit...

Però queda empresa pública? Diria que no i, si queda, a pocs interessarà. Ells enverinan continuament, és el que millor saben fer. JO ja sóc un apàtria perquè, la meva, no té estat.
La Lupe és increible. Quina força que tenia.
salut

VAB ha dit...

Compte que no vagin a pels empleats públics Manel. Mira els UK la retallada que volen fer. I aqui com que volem ser mes que ningu son capaços de capar l'administració catalana ... M'entren calfreds només de pensar-hi.