dilluns, d’abril 26, 2010

BLACK EYED PEAS. "I Gotta Feeling" on Oprah Winfrey Show Chicago 2009

Black Eyed Peas és una banda musical nord-americana de hip-hop que barreja soul, pop i rap, tres vegades guanyadora de premis Grammy. Originaris de Los Angeles, Califòrnia, el seu èxit va arribar amb el llançament de l'àlbum «Elephunk» i la integració de Fergie al grup l'any 2003, amb els quals van obtenir la fama mundial; el seu darrer àlbum, «Monkey Business». Els seus èxits més grans d'àmbit mundial han estat «Let's get it started», «Hey Mama», «Pump It», «Where Is the Love?», «Shut Up», «Don't Phunk With My Heart» i «My Humps». Actualment el grup està format per will.i.am, Fergie , Apl.de.ap i Taboo. Els Black Eyed Peas han venut aproximadament 20 milions d'àlbums a tot el món

Una de les dones més poderoses del món és Oprah Gail Winfrey (Kosciusko, Mississipí, 29 de gener de 1954), és una presentadora de televisió, actriu, empresària, productora i crítica literària estatunidenca. Per mostrar la seva senzillesa i poc extravagant que és va decidir fer alguna cosa diferent per a l'estrena de la temporada 24 del seu programa "The Oprah Winfrey Show". Diferent és un terme una mica limitat quan ens referim a estrenar el teu programa en directe al mig de Chicago amb el I Gotta Feeling de Black Eyed Peas en directe i 21 mil persones ballant una mateixa coreografia.

El culpable d'aquesta barbaritat és l'australià Michael Gracey, especialista en "flash mobs". Per als que no us soni, un "flash mob" vindria a ser quan un munt de gent queda per internet per fer alguna "marcianada" sense avisar al mig de la ciutat, tipus quedar congelat a l'estació Grand Central de Nova York, fer un musical en un centre comercial o omplir el metro de bessons.

Aquí us deixo els videos d'aquesta gran "gresca".

MOLT i MOLT BO... BONÍSSIM. EL VIDEO DE YOUTUBE. TAMBÉ PODEU CLICAR L'ENLLAÇ DE "SORISOMAIL". TOTS DOS ESTAN MOLT BÉ.


cliqueu
aquí