dissabte, d’abril 10, 2010

R. MADRID 0 - BARÇA 2



Quina meravella, veure partits del Barça tenint la total confiança que guanyarà o, com a mínim, que no farem el ridícul.

El Madrid i els seus seguidors esperaven el que, abans, esperàvem els del Barça. La temporada anava pèssima però si guanyàvem el Madrid semblava que ja no teníem problema. Ara s'han girat les tornes i són ells els que ho desitjaven però, com hem vist avui, aquest Barça és molt Barça.

C. Ronaldo, com sempre quan juga contra el Barça, amb cara de cabreig, d'impotència, queixant-se contínuament ... Caselles amb cara de que no s'ho creu ... Floretino
mirant al cel per a trobar la llum divina que li il·lumini per poder trobar l'excusa perfecta i abandonar urgentment la presidència. Ah!, i els seguidors esperant el final del partit tot cantant aquell himne que tenen... "que viva España", bé, els que no havien abandonat l'estadi.

I per si lo d'aquesta nit no fos en sí prou magnífic, aquesta tarda el Barça de Bàsquet ha superat al Madrid 78-73 i ja són set vegades aquesta temporada.





I anem fent camí orgullosos dels nostres colors, d'aquest colors que fan patxoca i arreu són admirats.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca el Barça i Visca Catalunya!
Un petò molt gran;)!!!