dissabte, d’abril 24, 2010

LEVI'S. Els texans mundialment coneguts



Levi Strauss (nascut com Löb Strauss) (Buttenheim, Baviera, Confederació Germànica -actual Alemanya-, 26 de febrer de 1829 - San Francisco, Califòrnia, EUA, 26 de setembre de 1902) va ser l'empresari fundador de Levi Strauss & Co. un dels grans fabricants de peces de vestir en el món. El 1847 emigra a Nova York juntament amb dues germanes i la seva mare.


Viatja a San Francisco el 1853 per obrir una petita botiga de merceria, que creix fins a convertir-se en un pròsper negoci.



Levi Strauss & Co.va ser la primera companyia en la història en produir "
blue jeans". El 1872, Jacob Davis, un sastre lituà que li comprava regularment peces a Levi li va comunicar a aquest l'inconvenient que presentaven els seus pantalons: les butxaques es descosien fàcilment amb el dur treball de la mina. Tots dos can trobar una possible solució: reforçar les cantonades de les butxaques amb rivets. Li suggereix que junts demanin la patent del procés i el 20 de maig de 1873 arriba la concessió d'aquesta i de la marca registrada de EUA. Així oficialment naixia els primers pantalons rivetejats de Levi's. S'inicia la producció de la peça de vestir més fabricada de tots els temps: el "jean" o texans



Mor als 73 anys. Els seus nebots hereten el negoci, que roman en actiu fins als nostres dies. Al llarg de 2008, Levi Strauss va tancar la seva última fàbrica als EUA per traslladar tota la seva producció a països del tercer món, on la mà d'obra és més barata.












Levi's 501 Change


anunci de Levi's 501 produït per Smuggler


Levi's Jeans TVC: Change


Levi's : Change (versió gai). Marca: LEVI 501. Agències de publicitat: BBH, NY, USA

Levi's Odyssey



L'anunci gran clàssic de BBH per als pantalons texans Levi's. Simplement impressionant. Aquesta és la versió 60 segons.

Levi's 501 Classic


Levi's 501 Classic - 1989 the best

1984 - Levis Button-Fly 501 Jeans


Un d'una sèrie meravellosa d'anuncis de Levis de les seves variants jeans assortits. La música va ser sempre agradable, la gent estava sempre tan bonica en un bon camí, i la mirada, fins i tot més de vint anys després, mostra per què Levis raó ha de ser considerat un clàssic de la moda.

Anunci prohibits - Levis



Aquest és un que va ser prohibit a Anglaterra com a comercial de Levis Jeans.

Levis Commercial "Fall" (1994) Oilrig


1944. Temps de guerra. Pantalons texans Levi's 501 escassegen. Levi's - The Original Jeans Levis Clàssic comercials a partir de 1994