dilluns, d’abril 19, 2010

SLEEPBOX.

Es tracta, com el nom indica, d'una petita caixa de 2 m x 1,40 m x 2,30 m per dormir amb confort i seguretat. Ofereix moments de son tranquil i descans en una ciutat, sense pèrdua de temps a la recerca d'hotel. Va ser ideada per estar present en estacions de tren, aeroports i locals públics on pugui haver aglomeracions de persones exhaustes. En països amb clima temperat, la Sleepbox podrà ser utilitzada també als carrers.

Gràcies a Sleepbox qualsevol persona té l'oportunitat de passar una nit segura i de forma barata, en cas d'emergència. L'espai mòbil inclou dos llits i està equipat amb un sistema de canvi automàtic de llençols, sistema de ventilació, despertador, TV LCD incorporada, WiFi, plataforma per a un ordinador portàtil i carregador de telèfon. Sota el sòl hi ha un espai per a maletes. El pagament es podrà fer en terminals disponibles, que donarien al client una clau electrònica, és possible comprar 15 minuts o més hores.









1 comentari:

VAB ha dit...

D'allo mes còmode i funcional. Disseny suec tipus Ikea per fer una migidiada i util per quan et trobes sense hotel penjat pel transport aeri col.lapsat fruit de la cendra d'un volcà com el Eyjafjölla (escrit amb "cut&paste") ...