dilluns, d’agost 09, 2010

NI ASE NI BÈSTIA.


Deu ser l'estiu. La calor no perquè, a diferència d'altres anys, aquest agost no està fent la canícula habitual per l'època. Sí, sembla ser que aquesta estació de l'any es la que fa que, sense adonar-nos-en, hi hagi gent que desaparegui.

La senyora Alicia Sánchez Camacho, presidenta del Partit Popular de Catalunya, a qui li encanta deixar-se veure i sentir pels mitjans de comunicació; porta el que portem de mes "missing". No és que jo sigui un "hooligan" d'aquesta senyora però crec que ella, tan que diu que defensa i es preocupa dels seus compatriotes, els catalans, i defensà, a capa i espasa, les curses de braus; havia de donar explicacions sobre els comentaris que; el seu col·lega de Madrid, el diputat de l'Assemblea madrilenya, senyor Juan Soler-Espiaube, fa al seu bloc. Amb el títol "no prohibiremos la sardana", fa un atac furibund i gens assenyat contra els polítics catalans. Aquesta senyora que li va falta temps per a proclamar que, el seu partit, presentaria (ja ho han fe) una proposició de llei al Congrés de Diputats, para protegir "la Fiesta" (sanguinària afegiria) a tota Espanya i fora, ara no se sap on és.

L'altra persona que he trobat a faltar és el senyor Sandro Rosell, president del Futbol Club Barcelona. El seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, ha cridat a set jugadors (Valdés, Pujol, Piqué, Xavi, Pedro, Busquets i Villa) del Barça per a anar, a Mèxic, a fer un partit de costellada. El partit es jugarà el proper 11 d'agost a la capital asteca. Diumenge 15 l'equip ha de jugar el partit d'anada de la Super Copa de Espanya, contra el Sevilla, al Sánchez Pijuan. S'ha de pressuposar que no hi ha mala intenció per la convocatòria però ningú pot ignorà que, davant d'un partit oficial i de la disputa d'una copa, una mica de tuf sí fa, oi?. Cap d'aquest jugadors podrà participar en l'encontra, perquè el seu retorn serà 48 hores abans del match. Doncs bé, el president Rosell se'l deu haver empassat la terra perquè, fins el que jo sé, no ha dit ni ase ni bèstia. Tampoc cap directiu. Només l'entrenador, Pep Guardiola, i algun jugador, Dani Alves, s'han queixat d'aquest despropòsit. Rosell, on ets? No hauries d'estar defensant els interessos del Barça? O només se us escolta per a criticar a la junta d'en Laporta?

No serà necessari fer la denúncia pertinent perquè tot@s podem fer-nos una idea de qui són els problemes reals, o no?

2 comentaris:

zel ha dit...

No puc parlar de l'Alícia, em fa venir coragre...i pel que fa al Sandro, molt em temo que serà un gran fiasco, que aquest el fet català no l'importa gens ni mica, crec que per ell el Barça és un negoci, que ho és, d'acord, però vull dir que no li veig gaire res d'identitari, vaja, no li veig res que m'agradi!!!!

Manel ha dit...

Zel, estic totalment d'acord amb tu. De l'Alícia puc parlar però em fa sentir un rebuig extraordinari. El Sandro mai m'ha fet el pes i em fa molta mala espina. Jo vaig ser un dels pocs que no el vaig votar. De moment no m'agradat res del que ha fet.
salut