dissabte, de juny 05, 2010

"Estem fent negoci a costa dels grecs i això és inadmissible"

Crec que tots tenim la percepció de què, el Parlament Europeu, no serveix de gran cosa (per no dir de res) i que, a més, té unes despeses infinites les quals són sufragades entre tots els Europeus. Segur que aquesta impressió no s'aparta molt de la realitat però, ves per on, fa uns minuts que acabo de visionar un vídeo que m'ha fet pensar que, encara que podria ser un miratge, pot haver algun "brot verd". També que no tots els polítics són iguals i que hi ha algú que se surt de l'espiral manipuladora i controladora del "establishment" i s'atreveix a dir les coses tal i com són, sense amagar ni distorsionar.

Aquí us deixo el vídeo de l'eurodiputat Daniel Cohn-Bendit (va ser un dels protagonistes principals del maig del 68), portaveu del Partit Verd Europeu, a la seva intervenció al Parlament Europeu, el passat dia cinc de maig, quan es debatia l'ajut a Grècia.

S'ha de dir que podria ser tot demagògia perquè, al cap i a la fi, no deixa de ser un polític i cobra com a tal però, si més no, el que va dir segur que eren veritats com punys.





Grups polítics PPE (265)

S&D (184)


ALDE (84)

Verds – ALE (55)


CRE (54)


EUE-EVN (35)


ELD (32)


No inscrits (27)

comitès 22

1 comentari:

zel ha dit...

Jo el vaig escoltar la setmana passada, algu me'l va recomanar via mail, i no té pèrdua, sempre queda algú que parla clar!

Petons!