dimecres, d’octubre 27, 2010

EL PP PRESENTARÀ RECURS AL TC CONTRA LA LLEI CATALANA PER A LA PROHIBICIÓ DE LA CORRIDA DE BRAUS

Foto: ElPunt


Amb la signatura de 50 senadors del seu grup, el Partit Polular presentarà demà, davant el Tribunal Constitucional, el recurs d'inconstitucionalitat contra la llei catalana que prohibeix les corrides taurines a Catalunya. Sembla ser que no tenen res millor a fer que donar per sac a Catalunya i els catalans.
Senyor! Quina democràcia i quina constitució! Permet que els partits legislin des dels tribunals, passant-se pel forro dels collons el que decideixen els parlamentaris elegits, democràticament, pel poble.

Nosaltres què podem fer? El mateix, oi? Passar-nos per forro a ells i a la seva constitució.

Això que mostra el vídeo és el que ells tant defensen.

La tortura no és art ni cultura.




La seva festa nacional, la seva carta de presentació davant del món. MAI LA NOSTRA!




Seguim en la lluita !


2 comentaris:

VAB ha dit...

Això es la cultura de la ignorància, de l'agressivitat envers el món que ens envolta, de la depredació del món animal, de la utlització política de la sang d'un ésser viu com a rèdit polític. UNA VERGONAY UNIVERSAL QUE LA RAÇA HUMANA NO S'HAURIA DE PERMETRE.
I aqui incloc tot tipus de vexació com els braus envolats i altres menes de usos sanguinaris i violents que utilitzem els humans envers els éssers vius.
LES CORRIDES I LES CURSES NO EN EL MEU NOM !!

Manel ha dit...

Sí, tens raó però, en aquest cas, hi ha molt més de anticatalà, fòbia contra nostra. Em resulta del tot inacceptable que els polítics vulguin aconseguir, als tribunals, el que no han pogut democràticament. A més, amb un tribunal totalment manipulat donat que, els seus membres, són triats pels dos grups polítics majoritaris.
Com tu: LES CORRIDES I LES CURSES NO EN EL MEU NOM !!
Visca la Terra