diumenge, d’octubre 17, 2010

IS IT A BIRD? IS IT A PLANE? NO, IT'S SUPER-... WAIT, SHIT, IT'S A BIRD CRAP, RUN...

Nasquè a El Remolino, un poble del planeta d'Iznajartó, sota el nom de José Montilla Aguilera. Des de ben petit mostrà qualitats anormals per a la seva edat.


Essent un adolescent fou enviat, juntament amb els seus pares, a Catalunya, just quan el seu planeta estava sent arrasat per la falta d'oportunitats. La nau en la que viatjaven aterrà a les afores del poble de Sant Joan Despí, on fou adoptat per la població autòctona.

En anant a la universitat, descobreix que posseeix poders sobrehumans, com ara una força extraordinària que fa que treballi vint-i-quatra hores al dia, una gran velocitat que fa que els seus discursos siguin ràpids, intel·ligibles, amens...


Dubtà de què era el que li estava passant i es plantejà quin camí havia de seguir...


Decidí fe servir els seus poders treballen per a la classe obrera aconseguint gran protagonisme entre els pobladors de BaixLlobregapolis. Al seu pas la gent exclamava :



És un ocell?... És un avió?...










NO! NO!... ÉS... SUPER-MONTILLA!

L'increïble home normal


Secretament Montilla usa la disfressa de Super-Montilla fent ús dels seus poders per lluitar per la integració de Catalunya, al "planeta Espanya", com a satèlit. En la seva identitat civil, Montilla és el president del "planeta Catalunya".


Molts han estat els que l'han volgut imitar :


























...ningú ho ha aconseguit.


Però hi ha poders ocults que volen destruir al Superheroi. La tripartonita, fragments dels components radiactius de PSCriptópsoe, ERCriptoindependència i ICV-EUiAcriptomossos.
















Una figura emergent li vol fer la guitza i succeir-li en la seva tasca. Un nou heroi qui vol obrir-se pas en el món del planeta Catalunya lluitan pel ConcertEconòmic. Aquest no és un altra que :



SUPERMAS... que músculs, quin cos...!


Les últimes aventures del Super-Montilla no han estat gens acceptades i això pot caussar-li greus dificultats en el seu camí cap al retorn a reinat, al limb dels triats...







No li desitgem cap mal al super-heroi, SUPER-MONTILLA... No li volem cap mal, oi?




1 comentari:

VAB ha dit...

Aquest cop t'has sembrat xato !. Ni el cap de campanya de Montilla ho hagués pogut superar ...