dilluns, de març 29, 2010

José María Aznar i la medalla del Congrés dels EUA


El tema té collons!. L'ex-president Aznar (JoséMari pels amics) va gastar dos milions tres-cents mil euros (2.300.000) per a aconseguir la medalla del Congrés dels EE.UU. Els diners, no fa falta dir-ho, agafats de les arques públiques o, el que és el mateix, del contribuent.

El Tribunal de Comptes ha ordenat nomenar instructor per investigar si el Govern de Aznar va desviar fons públics per a contractar un lobby americà perquè aquell pogués obtenir la Medalla d'Or del Congrés.

Curiosa, si més no, es la percepció que, dels fets, tenen la Fiscalia i l'Advocat de l'Estat. Segons el Periòdico de Catalunya, que cita fonts jurídiques, "Aznar no va incórrer en cap tipus de responsabilitat comptable al contractar el desembre del 2003 un lobby perquè, al seu entendre, aquesta gestió buscava "la satisfacció de l'interès públic general, independentment de la satisfacció personal" que li pogués causar a l'aleshores cap de l'Executiu."

És a dir, ho va fer pel pais, Espanya, tot desinteresadament.

I jo, ignorant de mi, em pregunto: ¿de què serveix, al ciutadà de a peu, la tan "meravellosa" medalla?. Doncs, de res! N'estic convençut que l'ex-president perseguia la satisfacció del seu ego personal, de la seva cobdícia, i, per sobre totes les coses, la paranoia de creure's l'enviat diví.

Lo més bo de tot és que ni pagant la va aconseguir. Va creure's allò de: "els diners i la cortesia, de plebeu fan senyoria".

Tampoc li serví fer la gara-gara al president Bush, qui el va utilitzar per a què participés a la guerra de Irak.

Si el tema és clar, llavors que torni els diners immediatament. I si li fan il·lusions les medalles que hi vagi al Rastro madriney. Segur que allí trobe de tota mena i li regalen donat l'estima que li processen els de la capital.

Collons, quina foto!. Fa por, oi?




video pujat a Youtube per: clubmegafreak

1 comentari:

VAB ha dit...

Manel
Estas "tremendu" amb el blog darrerament ...Feia dies que no hi passava i ja veig que la constància i la dedicació fan miracles ...
Segueix així "campeon" ...