diumenge, de maig 16, 2010

BARÇA, CAMPIÓ DE LLIGA 2009 - 2010



El Barça ha guanyat la millor i més disputada lliga de la història amb noranta-nou punts. Messi, amb trenta-quatre gols és bota d'or. Valdès premio Zamora.

Més de noranta-vuit mil seguidors
a l'Estadi. Pot ser que tinguin raó els mitjans i el cule ha deixat de ser negatiu perquè, sens dubte, ningú temia per la consecució d'aquesta lliga. Ningú patia i tothom estava segur que, els nostres jugadors, l'assolirien. Només els primers deu minuts han estat dubitatius, després tot ha estat domini del Barça. Resultat final: Barça 4 - Valladolid 0.

Una altra nit màgica i una altra lliga al sarró. Amb una mica de sort s'hagués pogut guanyar algun títol més però... I millor no pensar què hagués passat amb l'Eto'o al equip. Una llàstima que això no va està possible.

Lo millor de tot són les sensacions que ens deixa aquest equip i, sobre tot, l'entrenador, en Pep Guardiola. Quin gran entrenador i, quina gran persona!. D'on venien, i assolir quatre títols aquesta temporada, ha estat memorable. Podem ser optimistes perquè segur que continuarem gaudint del millor equip, dels millors jugadors del món i de més títols.

El Madrid només ha pogut empatar el seu partir contra el Màlaga i ja fa dies que estan parlant d'un nou projecte i serà el... Naturalment el primer pas serà acomiadar a Pellegrini, un entrenador que ha aconseguir noranta-set punts, tot un record. És la bogeria de la directiva blanca que s'han gastat milions d'euros i no poden acceptar que el seu etern rival li hagi passat la mà per la cara, amb un equip ple de joves del plante.

Els mitjans de comunicació espanyols; molts d'abast nacional, i alguns pagats també per nosaltres, els culés; han estat tota la temporada ensenyant el que tothom sabem, els seus colors... el blanc. Però no només s'han dedicat a animar a l'equip de la capital sinó que , com és habitual en ells, han atacat sistemàticament al Barça. Quina poca professionalitat! No s'han sortit amb la seva i, per a la seva ràbia, el Barça a guanyat la lliga.

Diuen que l'omnipotent Florentino Pérez, a la primera part, l'han agafat les càmeres de televisió , quan llegia un missatge de mòbil i, amb cara de circumstàncies, bufava. A la segona no ha sortit ni una sola vegada. Sembla ser que ha donat ordres perquè no el tornessin a enfocar.

I la Cibeles es queda un altra any amb tanques i sense títols...

VISCA EL BARÇA i VISCA CATALUNYA!










http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/barcelona-campeon-liga-2010.html